CSÁSZI GYÓGYSZERTÁR ÉS BIOTÉKA

Homeopátia, Bach virágterápia, Schüssler-sók és krémek, Phönix spagyrikák, HIRSCH Bio gyógypapucsok, PÖDÖR prémium olajok

A Remedium Kiadó könyvei:

 

autizmus.jpg

Tinus Smits: AUTIZMUS - van remény

Méret: 14,5 x 20,5 cm

Megjelenés éve: 2008

 Ára: 2500 Ft

 Dr. Tinus Smits eddig körülbelül 300 autista gyermeket kezelt. Tapasztalatainak összefoglalása, és módszerének ismertetője ez a kis könyv, melyben eseteket is ismertet és határozottan állítja: az autizmus gyógyítható.

Dr. Smits a Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság meghívására Budapesten tartott előadást. Ezen mintegy hatvan hazai orvosnak illetve természetgyógyásznak adta át tapasztalatait és tanította módszerét.
Bízunk benne, hogy ennek köszönhetően itthon is eredményesen tudják majd kezelni ezt a gyógyíthatatlannak tartott állapotot.

Dr. Tinus Smits honlapja: http://tinussmits.com/                                                                    

 

vedooltas.jpg

Tinus Smits: A VÉDŐOLTÁS-SZINDRÓMA felismerése, kezelése, megelőzése

Méret: 14,5 x 20,5 cm

Megjelenés: 2008

 Ára: 2000 Ft

 

Idézet az Előszóból:

 

"Az utóbbi években a PVS (post-vaccination syndrome: védőoltások utáni tünetegyüttes; oltásikárosodás-szindróma) egyre gyakoribb diagnózis mindennapos orvosi praxisomban. Az idők folyamán fokozatosan kialakítottam egy hatékony módszert e tünetcsoport kezelésére. Ezért kötelességemnek érzem, hogy felismeréseimet megosszam másokkal is, legyenek azok orvosok, szülők vagy az ügyben bármi módon érintettek, illetve a téma iránt érdeklődők. Az új diagnózis horderejének és a téma érzékeny voltának tudatában a lehető legnagyobb gondossággal állítottam össze ezt az ismertetőt.

… szívből ajánlom minden olyan gyermeknek, akiknél mellékhatásokat okoztak a védőoltások, függetlenül attól, hogy felismerték-e esetükben az összefüggést vagy sem, és szüleiknek, akiknek oly sok bizonytalansággal és megválaszolatlan kérdéssel kellett szembesülniük. Ez a könyv – remélhetőleg – sok felesleges szenvedés elkerülését segíti elő és ily módon fontos részét képezi az oltási károsodások hatékony megelőzésének és kezelésének."

Dr. Tinus Smits honlapja: http://tinussmits.com/                                                                                                                                                                                                                       

 

daganatos.jpg

 Dr. Jónás Eszter: Daganatos betegségek kezelésének homeopátiás lehetőségei

 

 Méret: 14,5 x 20,5 cm

Megjelenés: 2007

 Ára: 2900 Ft

 

A könyv áttekintést ad a daganatos megbetegedésben szenvedők homeopátiás kezelési lehetőségeiről. Megismerhetjük néhány neves homeopata -Hahnemann, Burnett, Jones, Schlegel, Clarke, Master, Spinedi, Ramakrishnan és Schepper - kezelési módszereit.

A daganatos beteg egy életen át fogékony marad a betegségre, így a kezelése nem fejeződhet be a tünetmentes állapot elérésekor, immunrendszerét folyamatosan jó állapotban kell tartani.

Ha a betegség már kialakult, a homeopata orvosnak többféle lehetősége is van: a miazmatikus szer megkeresése, alkati kezelés, "daganatos szerek" alkalmazása, kivezető szerek adása, tüneti kezelés vagy lokális terápia alkalmazása. Minden betegnél egyéni kezelési tervet kell készíteni.

Nagyon fontos feladatunk, hogy a beteg saját terápiás döntését támogassuk (műtét, kemo- illetve sugárterápia). A könyv második felében ezért áttekintést kapunk a daganatos fájdalom, a kemo- és sugárterápia mellékhatásainak kezelési lehetőségeiről. Ha a beteget már nem lehet tünetmentessé tenni, akkor az orvos feladata a fájdalmak csillapítása és a beteg lelki békéjének segítése mindaddig, amíg azt elfogadja.

 taplalkozas.jpg

 

 Dr. Jónás Eszter: Mit (t)ehetek az egészségemért? - Táplálkozási útmutató a daganatos betegség megelőzéséhez és leküzdéséhez

Méret: 14,5 x 20,5 cm

Megjelenés: 2007

Ára: 1000 Ft

 A jegyzet segítséget kínál a daganatos betegség kialakulásának megelőzésében és a daganatos beteg diétájának összeállításában.

Az első rész az egészségmegőrző táplálkozás alapelveivel ismertet meg. Ebben a részben táplálékunk alkotóelemein keresztül tekintjük át, mely élelmiszerek hasznosak és melyek károsak szervezetünk számára és miért.

A jegyzet második részében a daganatos betegek táplálkozási ajánlásai olvashatók. Ez a rész megismertet a daganat kialakulását és növekedését gátló élelmiszerekkel, ajánlásokat ad a kemo- és sugárterápia alatti és a kezelések utáni táplálkozáshoz. Végül néhány gyakori táplálkozásfüggő daganat étkezési ajánlásai következnek.

ujszulott.jpg

Dr. Farokh J. Master - Újszülöttek és kisbabák homeopátiás kezelése

 

Ára: 1000 Ft

anyalelek.jpg

Dr. Farokh J. Master - Az anya lelkiállapotának hatása születendő gyermekére

 

Ára: 1000 Ft

 szenanatha.jpg

 Dr. Zelcsényi Judit - Szénanátha gyógyítása homeopátiával

 Ára: 1000 Ft

gyermekalkatok.jpg

Douglas M. Borland - Gyermekalkatok a homeopátiában

Ára: 1000 Ft

csalad.jpg

Dr. Kürti Katalin, Dr. Molnár Mariann, Dr. Zelcsényi Judit - Gyógyítás a családban homeopátiával

Ára: 1000 Ft

szerkapcs.jpg

Szerk. Hassmann Péter - Homeopátiás szerkapcsolatok

Ára: 1300 Ft

gyermekkori.jpg

Herbert Pfeiffer - Gyermekkori betegségek homeopátiás kezelése

Ára: 1000 Ft

mozgas.jpg

Herbert Pfeiffer - Gyermekkori mozgászavarok kezelése homeopátiával

Ára: 1500 Ft

szulesz.jpg

Peter Webb - Homeopátia szülésznőknek és terhes nőknek

Ára: 1000 Ft

A fenti tartalom a Remedium Kiadó engedélyével került fel a honlapra!

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 36
Tegnapi: 94
Heti: 444
Havi: 1 251
Össz.: 274 243

Látogatottság növelés
Oldal: Könyvek - Remedium
CSÁSZI GYÓGYSZERTÁR ÉS BIOTÉKA - © 2008 - 2019 - csaszipatika.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weboldal szerkesztő mindig ingyenes. A weboldal itt: Ingyen weboldal

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »