CSÁSZI GYÓGYSZERTÁR ÉS BIOTÉKA

Homeopátia, Bach virágterápia, Schüssler-sók és krémek, Phönix spagyrikák, HIRSCH Bio gyógypapucsok, PÖDÖR prémium olajok

IRODALOM

 

illato__kikoto.jpg

Bóna László: Illatos kikötő – Utazások Hongkongtól Székelyudvarhelyig

„Az ember elutazik messze, azt hiszi, távoli világokat lát, új kapcsolatokat köt, ismeretlen érzéseket fedez fel, pedig csak élesebben látja, miben van otthon, azt hiszi, látnivalókat lát, de csak otthon hagyott kapcsolataira gondol, üzen, levelet ír, telefonál, és nézi a szeme előtt lassan tovaúszó teherhajókat. Élmények befogadására vágyik, pedig az élményeket ő hozta magával, benne vannak. Azt hiszi, idegen, új emberekkel találkozik, pedig saját kapcsolataival néz szembe igazán. Az ember azt hiszi, új földrészt fedez fel, de csak önmagát, azt hiszi, tapasztalatokat gyűjt, pedig csak körüljár egy olyan témát, amelyre nem is gondolt előre, hogy ezt fogja körbejárni. A barátságot. Az otthont. A hazatalálást. A megbékélést. Ilyesmit.”

Bóna László könyve egy megrendítő belső utazásra hívja az olvasóit. Hongkong, Nagyvárad, London, Korond, Székelyudvarhely, Makaó, Torino és Tai O. E szerteágazó külső világ mindegyik helyszíne valójában az otthon-, a barátság-, és a szerelemkeresés egy-egy állomása, pontosabban a kereső ember elmélyült számvetése. A szerző rendkívül feszes dramaturgiával építkező könyve nagyszerű egyensúlyt teremt a különböző életképek árnyalt megrajzolása és az elbeszélői reflexiók között.

Ára: 2600 Ft

Kiadó Kalligram Kiadó
Megjelenés éve 2014
Oldalszám 152 oldal
Kötés kemény
Formátum A5
ISBN 9786155454295

 

mit_kepzelsz_1.jpg

Bóna László: Mit képzelsz?

Szövegek a képzeletről

„Egyszer nagyon régen, amikor a trónörökös még sokkal kisebb gyerek volt, megkérdezte négyszemközt az apját, hogy van-e Isten. Apja, a király azt mondta, hogy lehet, hogy van, de lehet, hogy nincs.

− De szerinted van-e? Neked van-e? Te hogy képzeled?

− Azt nem árulom el – mondta a király. – Azért nem árulom el, mert ezt majd neked kell magadnak eldönteni. Hogy te mit képzelsz.

A trónörököst az apja azért hívta az erdei katedrálisba, hogy megossza vele élete titkait. De mindent nem mondott el mégsem. Az államügyekről és az Isten kérdéséről például hallgatott. Sosem lehet mindent elmondani. Mindig marad tere a képzeletnek.”

 Ára: 2500 Ft

Kiadó

Kalligram Kiadó

Megjelenés éve

2012

Oldalszám

221 oldal

Kötés

kemény

Formátum

A5

ISBN

9788081016592

vissza

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 70
Tegnapi: 58
Heti: 217
Havi: 1 487
Össz.: 262 800

Látogatottság növelés
Oldal: irodalom
CSÁSZI GYÓGYSZERTÁR ÉS BIOTÉKA - © 2008 - 2019 - csaszipatika.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weboldal szerkesztő mindig ingyenes. A weboldal itt: Ingyen weboldal

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »