CSÁSZI GYÓGYSZERTÁR ÉS BIOTÉKA

Homeopátia, Bach virágterápia, Schüssler-sók és krémek, Phönix spagyrikák, HIRSCH Bio gyógypapucsok, PÖDÖR prémium olajok

Homeopátia mindenkinek

 

lelki_gyogyitas_kep_web.jpg

Peter Chappell: Lelki gyógyítás homeopátiával

Ez volt az első magyar nyelven kiadott könyv az érzelmi megrázkódtatások homeopátiás gyógyításáról. Most hosszú idő utána a Vis Vitalis Kiadó gondozásában újra az olvasók kezébe kerülhet ez a fontos, hiánypótló mű.

Bővebben 

Ára 4000 Ft

 

 

 

 

szenvedesben.jpg

Bóna László: Szenvedésben hasonló

Bóna László a művészetek és a filozófia felől közelít a gyógyításhoz. A homeopátia is elsősorban, mint világszemlélet fontos a számára. Abban a magasságban és mélységben érdekli, ahol minden ember egyformán fontos tapasztalatokat ad az életről, a sorsról, a bölcsességről, az egészségről, a betegségről, a kapcsolatokról és a boldogságról. 

Bővebben

                                                                           Ára: 4000 Ft

 

a_formaktol_az_erokig.jpg

Bóna László: A formáktól az erőkig - A sors homeopátiás felfedezése

A szerző, Bóna László, három irányból láttatja a felismerést, amely a könyvet ihlette. Mind a három nézet egy-egy önmagában is izgalmas munka. A homeopátiás esetek valódi gyógyulásai, a Waldorf-pedagógusképzés meseelemzés és kreatív írás tárgyai, és az alternatív cirkuszi színészképzés valószínűleg minden kreatív emberben érdeklődést keltenek. A könyv élvezetesen és informatívan kalauzol ezeken az egzotikus területeken. Végül a három világ tapasztalatai a homeopátiában összefoglalva alakítja ki annak az erőnek a felismerését, amelyet a cím ígér.

Bővebben

Ára: 4000 Ft

 

mereg_ami_eltet.jpg

 

Bóna László: Méreg, ami éltet – Homeopátiás Halottaskönyv

Mi tartja életben az élőt? Van-e erő, amely elfordít az élettől? És felismerhető-e az a pont, amikor az eltávolodás, a meghalás elkezdődik?

 Bővebben

 

Ára: 3500 Ft

 

 

 

 

bennedvan.jpg

 

Bóna László: Benned van!

Szépülni – Gazdagodni – Kiteljesedni – Öregedni - Homeopátiás segítséggel       

„A félelmet csak egy erősebb érzés törli el. A vágyak, az örömök, az ambíciók, a szeretet. Például, ha az ember szerelmes lesz. Vagy családot alapít, gyereke lesz. Szóval értelmes célok. Értelmes, érzelmes, lelki, szellemi célok. Amik erősebbek tudnak lenni a félelmeinknél. Egyrészt tisztában kell lennünk azzal, honnan hoztuk a minket blokkoló érzéseket, szégyent, félelmet, másrészt nem szabad elfelejteni, hogy az életünk egy értelmes folyamat, ami tart valahonnan valahova. Nem a pusztulás felé, hanem a beteljesülés felé. Soha nincs késő létrehozni azokat az álmokat, vágyakat, amikre születtünk. És ha ez a kapcsolat életünk szellemi részével megvan, akkor az erősebb tud lenni az egyéb érzéseknél. A blokkoló szégyennél és félelemnél. Mert csak az erősebb törli el a gyengébbet. Csak az öröm, a vágy, a szeretet tud erősebb lenni a félelemnél és a szégyennél.”

Bővebben

Ára: 2500 Ft

 

kiamagamura.jpg

 

Bóna László: Ki a magam ura? - Rend és szabálytalanság az emberi életútban        

Sors és karma – ez a címe ennek a négy fejezetből álló kötetnek, amely a szerző a SZINTÉZIS Szabadegyetemen tartott előadásait tartalmazza.

Bővebben

 

Ára: 3500 Ft

 

 

 

 kimondas.jpg

Bóna László: Kimondástól a megértésig

Tabukról – lelki békéről – evésről – hitről – szabadságról – szexről homeopátiás nézőpontból

Négy előadás - négy írás

„Egészséges erotika nem létezik úgy, mint cél, az erotika minden életben egy fejlődéstörténet, amely hol megreked, hol előrelép, hol beszűkül, hol kitágul, hol visszaszorul, hol előtérbe kerül. Az erotika története egy életúton belül akkor egészséges, ha gazdag és szabad, vagyis éppen azt tanulja meg az ember általa, hogy minden, amivel csak rendelkezik, az forma, és alkalmas arra, hogy a legteljesebb érzelmi spektrum kifejezésévé váljék.”

Bővebben

Ára: 3000 Ft

 

kihaennem.jpg

Bóna László: Ki, ha én nem? 

Az Én felfedezése homeopátiás nézőpontból 

"Ha az énünk rögzített, merev, kívülről meghatározott, töredékes, elválasztott, meghasadt maradt, nem éljük túl az életünket: valóban meghalunk, mielőtt úgy érezzük, hogy igazán éltünk volna. Ha az énünk felszabadul, az életünk kiteljesedik, és mindannyian megélhetjük azt, amire születtünk. Az életünkről van szó, nem kevesebbről. Mindannyiunkéról. Senki sincs kívül ezen a történeten, én sem, mások sem, a jelenlévők sem, hallgatók, olvasók sem. Mindannyian hasonlók vagyunk ebben.”   

Bővebben

Ára: 3500 Ft

vissza 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 43
Tegnapi: 58
Heti: 190
Havi: 1 460
Össz.: 262 773

Látogatottság növelés
Oldal: Bóna Egyéb
CSÁSZI GYÓGYSZERTÁR ÉS BIOTÉKA - © 2008 - 2019 - csaszipatika.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weboldal szerkesztő mindig ingyenes. A weboldal itt: Ingyen weboldal

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »