CSÁSZI GYÓGYSZERTÁR ÉS BIOTÉKA

Homeopátia, Bach virágterápia, Schüssler-sók és krémek, Phönix spagyrikák, HIRSCH Bio gyógypapucsok, PÖDÖR prémium olajok

Peter Fraser - Világok közötti átjárás

Peter Fraser számos új homeopátiás szer gyógyszervizsgálatában vett részt.  Az egyes Világok jellegzetességeit kutatva lenyűgözték a Világok közötti átjárásra képes élőlények és anyagok s az átjárásból fakadó dinamikus képek, melyek minden csoportosítás és csoporton belüli differenciálás alapjául szolgálnak.

kigyok.jpg

Peter Fraser: Kígyók - Az Alvilágból merített erő

A kígyószerek a Materia Medica alapvető fejezetét képezik. ALachesis a homeopátia egyik legfontosabb polikresztje, olyannyira jelentős és szembetűnő, hogy gyakorta háttérbe is szorítja a többi lehetséges kígyószert. Számos olyan esetben, ahol a Lachesis vagy egy másik jól ismert kígyószer csekély hatásúnak bizonyul, egy pontosabban megválasztott, kevésbé ismert kígyószernek mélyebb és átütőbb gyógyító hatása lehetne.

Ez a könyv ismerteti a kígyószereket általában, illetve azokat a tüneteket, amelyek rávilágítanak arra, ha a páciensnek ebbe a csoportba tartozó szerre van szüksége. Kifejti azt is, milyen szempontok alapján tudunk az egyes kígyók között különbséget tenni, továbbá sok új vagy még kevéssé feltárt kígyószert mutat be a már jól ismert kígyószerek mellett. 

Ára: 3500 Ft

 

 

pokok.jpg

Peter Fraser: Pókok - Függeszkedve Föld és Ég között

Ma már sokféle, homeopátiás gyógyszervizsgálattal bíró pók-szer áll a rendelkezésünkre, de gyakran nehéz őket megkülönböztetni egymástól. A pók-szerek differenciálása még nagyobb figyelmet és pontosságot igényel, mint a többi szer. Ha ezen szerek valamelyikére van szüksége a páciensnek, akkor a nem megfelelően kiválasztott szer vagy teljesen hatástalan, vagy csak elenyésző hatású lesz, és kizárólag a pontos szer lesz igazán hatékony.

Ez a könyv segít megérteni az általános Pók-képet, és rámutat azokra az állapotokra, minőségekre és tünetképekre, amikor pókból készült szerre van szükség. Ezzel együtt részletes képet ad az ismert pókokról és megkülönböztető jegyeikről, melyek alapján differenciálni tudjuk őket. 

Ára: 3500 Ft

 

 

madarak.jpg

Peter Fraser: Madarak - Az Ég szabadsága felé

A Madárszerek rövid idő alatt nagy szerepet kaptak a napi homeopátiás gyakorlatban. Az általános madárkép talán viszonylag jól ismert, a különböző fajok közötti különbségek azonban aprók, és nehéz lehet őket pontosan megragadni.

Ez a könyv negyven különböző szerképet foglal össze, köztük olyanokat is, melyekről máshol nincs könnyen hozzáférhető információ. Ismerteti a madarak fontos közös jellemzőit, és bemutatja, hogy ezek a tulajdonságok hogyan nyilvánulnak meg a Madárszerekben. Ezután egyesével számba veszi a szereket, részletesen bemutatva, hogy bizonyos témák az egyik Madárszerben nagy hangsúlyt kapnak, míg más madaraknál kevésbé lényegesek. A könyv tárgyalja az egyes madárcsaládok egymáshoz való viszonyát, illetve a ragadozó és zsákmánya között megjelenő kapcsolatot is. 

Ára: 6000 Ft

 vissza

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 66
Tegnapi: 58
Heti: 213
Havi: 1 483
Össz.: 262 796

Látogatottság növelés
Oldal: Peter Fraser
CSÁSZI GYÓGYSZERTÁR ÉS BIOTÉKA - © 2008 - 2019 - csaszipatika.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weboldal szerkesztő mindig ingyenes. A weboldal itt: Ingyen weboldal

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »